M-am întors la tine, Infinitule!


Iubește-mă și iartă-mă, fiindcă de acum sunt a ta pentru totdeauna!

3 comentarii:

Emma spunea...

Ce bine ca te-ai intors! Chiar imi era dor de tine :)

Jackie spunea...

Emma, si tu mi-ai lipsit. Asta a fost coltul meu de suflet la care sper sa ma intorc mai des.

Anonim spunea...

La multi ani sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de impliniri... E asa ciudat sa iti spun asta, stiu ca desi ai zis ca ma urasti, nu o faci din tot sufletul si stiu ca acolo undeva te.ai bucura pt mine si pt fericirea mea...sau cel putin asa imi place sa cred... vreau sa iti spun ca simt ca sunt pe drumul cel bun, am gasit in sfarsit pe cineva care ma face fericit, cu adevarat fericit , care imi hraneste toate alteregourile, cineva care a adus un echilibru in viata mea, cineva care ma iubeste cu adevarat si se bucura de iubirea mea, e incredibila... pana si micile probleme cu ai mei au inceput sa dispara, am scapat si de vechile si proastele obiceiuri cu alcoolul in exces, in schimb am inceput sa fumez cam mult...
Si eu si mr nobody ne cerem scuze pt relele facute si iti multumim pt tot ceea ce ai facut, stricat si fortificat.

La multi ani si tot ce e mai bun sa ti se intample, chiar meriti, esti o persoana speciala... Speciala intr.un mod ciudat, dar totusi speciala.

P.S. Nu stiu daca sunt paranoic sau nu, dar apare ceva pe blogul tau, defapt apare ca ai postat acum un an dar ca ai sters intre timp... Ceva cu "Nu iti amintesti melodia, nu-i asa? Nu iti mai amintesti de mine? Eu da. *"Baby, baby, baby tu vei fi a meaCa un rasarit de soareDupa noaptea grea." * A mai trecut un an de cand imi cantai asta. Imi lipsesti ."... Daca e cumva vorba despre mine... Si mie imi e dor uneori de Marina, cea cu care vorbeam pana tarziu despre case in mijlocul pustietatii, dar niciodata de Marina cea de care devenisem obsedat, cea care uneori am impresia ca ma folosea... Imi pare sincer rau pentru toate lucrurile neplacute, dar usor usor am ajuns la concluzia ca tot raul e spre bine.